Pannaan turvallisuusasiat kuntoon - tilaa turvatarkastus nyt heti!

Palveluajatuksemme lähtee siitä, että kiinteistöjen turvallisuuteen vaikuttavat ratkaisut ja yksityiskohdat huomioidaan aina kokonaisuutena. 

Tarjoamme niin yksityisille kuin yritysasiakkaille kattavia ja laadukkaita turvallisuuden kokonaisratkaisuja niin, ettei yllätyksiä pääse sattumaan

kuvituskuva_2

Turvatalo 

Turvatalo on Abloy-valtuutettu turvaratkaisujen toimittaja, jonka ydinosaamista on lukitukseen, kulunvalvontaan ja -seurantaan sekä palonehkäisyyn liittyvien ratkaisujen suunnittelu, toimittaminen ja ylläpito.

pic
ABLOY-valtuutettu
Sopivimmat ja yksilöllisesti suunnitellut lukitusjärjestelmät ja tuoteratkaisut. ABLOY-tuotteista rakentuu kullekin asiakkaalle paras mahdollinen kokonaisuus - turvallinen ja helppokäyttöinen sovellus ovien avaamiseen ja sulkemiseen  
   
Kulunvalvonta Edustamme Pelco Finland Oy:n laadukkaita kulunvalvontajärjestelmiä.
Partneruus johtavan alan osaajan kanssa Suomessa tarjoaa myös sinun käyttöösi varmuutta ja turvaa.
   
Palonehkäisy Paloturvallisuuteen tarjoamme kattavat ratkaisut sammutin- välineistä paloilmoittimiin.
   
Turvatarkastus Ammattilaisen suorittama tarkastus, jossa käydään läpi kohteen rakenteellinen suojaus ja annetaan siitä lausunto tarkastuslomakkeella.
   
Turvanasi Turvatalo on Turvanasi -ketjuun kuuluva turvaratkaisujen toimittaja, jonka ydinosaamista ovat valvontajärjestelmät, henkilökohtaiseen työturvallisuuteen tarkoitetut henkilösuojaimet, opaste- ja turvamerkinnät, ensiaputarvikkeet ja esteetöntä asumista tukevat tekniset ratkaisut.